Objectius

Eviga S.L. ha treballat, treballa i ho seguirà fent sobre les pautes que aporten els sistemes de qualitat, seguretat i mediambient.

L’empresa ha sabut adaptar-se als temps actuals, als requeriments dels clients i sens dubte sabrà adaptar-se a les transformacions futures.

La història ens diu que anem pel bon camí però Eviga S.L no es conforma, sap que ha d’anar a més.

Des de la seua constitució Eviga S.L. ha aportat una visió renovadora del concepte de construcció, basant-se a una sòlida estructura i d’adaptació als canvis i necessitats actuals, oferint la garantia i seguretat d’una empresa que cerca, per damunt de tot la satisfacció dels seus clients.

La solidesa empresarial i financera, així com la professionalització dels equips que la composen són la millor garantia de la nostra empresa.

Llegir més

A Eviga S.L. sabem que el capital humà és el principal motor de qualsevol societat, per això intentem reforçar la cultura d’equip oferint als nostres treballadors estabilitat laboral i trajectòria professional. Este compromís ens permet afrontar l’execució de qualsevol obra amb un nivell mínim de subcontractació al comptar en la nostra plantilla amb instal•ladors elèctrics i de llanterneria, pintors, taller de fusteria metàl•lica i de fusteria de fusta.

Apostem pel treball ben fet i per això ens rodegem d’empreses de la nostra màxima confiança. Aquesta és la millor aposta empresarial que ens garantix l’èxit a qualsevol projecte que iniciem, per això els nostres proveïdors són una peça clau.

Mantenim amb ells una relació sòlida, de confiança mútua i estable, però al mateix temps realitzem un control permanent i rigorós de l’execució i del material subministrat a les nostres obres, d’acord amb els paràmetres de qualitat i la normativa vigent.

Tot i les conjuntures econòmiques actuals i guiats per una política de permanent reinversió dels recursos generats, hem configurat entorn de la nostra activitat principal, una sòlida estructura empresarial, des de la que afrontem hui, el futur de manera serena i optimista.

En l’actualitat mantenim actius els nostres sistemes de qualitat, la qual cosa ens permet millorar i adaptar-nos contínuament a les necessitats dels nostres clients.

[collapse]