Recursos Humans

A Eviga S.L considerem el capital humà com el principal actiu i motor de l’organització que contribueix a la consecució dels objectius i a l’èxit de l’empresa. Per això comptem amb un important equip de professionals altament qualificat on es combina joventut i experiència, la qual cosa ens permet escometre projectes exigents i aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

Som una organització que aposta pel creixement i desenrotllament professional dels seus components amb una política de recursos humans basada en la formació contínua i plans de carrera al millor ambient de treball i amb uns beneficis socials i mesures que afavorixen la conciliació de la vida familiar i laboral.

A l’actualitat Eviga S.L. disposa d’un equip professional amb capacitat per a resoldre tots els plantejaments tècnics relacionats amb les activitats de construcció i servicis.

Les diferents àrees de treball:

Direcció, oficines, departament tècnic, Caps d’obra i personal d’obra, taller de fusteria metàl•lica i taller de fusta conformen una plantilla en l’actualitat formada per aprox. 50 persones, dels quals el 80% són fixes.

La mateixa exigència professional que ens apliquem a nosaltres mateixos, s’estén també als nostres proveïdors, els quals són avaluats regularment mitjançant el nostre departament de Qualitat.